Hopp til innhold

Åpent for felles bestilling til flerspråklige samlinger

Hvert år kjøper DFB inn bøker for bibliotek som ønsker å bygge opp egne flerspråklige samlinger. Du kan velge mellom forskjellige ferdige pakker for barn og voksne. Vi står for utvalg, innkjøp og katalogisering. 

DFB tar imot nye bestillinger rundt årsskiftet hvert år. Det er et puslespill å kjøpe inn for mange bibliotek samtidig og det tar tid å få bøkene fra leverandører rundt i verden, så noen av bøkene vil du motta på våren, men majoriteten sender vi ut på sensommeren. Alt skal være ferdig sendt fra oss innen 1. oktober. Faktura mottar du i løpet av november. 

Felleskjøpet 2023 finner du nå i nettbutikken.

Nettbutikken

Bestillingsfrist er 15. februar. Alle pakker leveres innen 1. oktober.

Har du spørsmål om hvordan felleskjøpet fungerer eller spesielle innkjøpsønsker, ta kontakt!