Hopp til innhold

Finn din foreleser

Foredragene kan brukes som innslag på seminarer og konferanser, men også bestilles som faglig påfyll til personalmøter eller lignende. Vi vil gjerne at det er minst 5 deltakere til stede. 

Send forespørsel til dfb@nb.no med beskrivelse av arrangementet ditt, kontaktperson og hvilken dato dere ønsker at vi kommer. I tillegg til listen under kan vi også skreddersy en presentasjon hvis det er noe særskilt dere ønsker at vi skal fokusere på

ABC om DFB

Presentasjon av Det flerspråklige bibliotek (DFB), hvilke tilbud vi tilbyr gjennom tjenesten, og hvordan vi kan brukes i bibliotekhverdagen.

Dette foredraget på 40 minutter.

Presenteres av: Ezequiel Lemoine, Oddbjørn Hansen

Barnelitteratur

Et overblikk over våre tilbud til barn og unge og om utvalget av barnebøker i DFBs samling. Hva har vi av barne- og ungdomslitteratur i våre samlinger? Hvordan kan du bruke bøkene våre? Hva fokuserer vi på å kjøpe inn, og hva har vi problemer med å skaffe? 

Dette foredraget er på 45 minutter.

Presenteres av Gulnara Bakke og Giti Nassouri

Den persiske samlingen

Et kort overblikk over den persiske samlingen. Lær om utvalget i samlingen og om trender innen persisk litteratur for både voksne og barn.  

Dette foredraget er på 35 minutter.

Presenteres av: Giti Nassouri

Den russiske samlingen

Lær om den russiske samlingen på DFB. En gjennomgang av hva vi har i samlingen, og om trender i moderne russisk litteratur for både voksne og barn.   

Dette foredraget er på 35 minutter.

Presenteres av: Gulnara Bakke