Hopp til innhold

Lån PENpal multimediaboks

Innholdet i PenPal multimediaboks

Lån en boks med den snakkende pennen PENpal, bildeordboka «Min tospråklige snakkende ordbok» og eventyret «Gåsa som la gullegg».

Når du holder PENpal mot en bokside som er tilrettelagt for det, spiller den av lyd. Lyden kan for eksempel være opplesning av teksten på siden, spørsmål til teksten eller lydeffekter.

Vi har satt sammen en boks som inkluderer 1 PENpal,  11 utgaver av «Min tospråklige snakkende ordbok» og 7 utgaver av eventyret «Gåsa som la gullegg».

PENpal leser de 650 ordene i «Min tospråklige snakkende ordbok» på norsk, arabisk, persisk, polsk, russisk, somali, sorani, tamil, thai, tyrkisk, urdu og vietnamesisk. Ved bruk av teksten i ordboka og ved å høre uttalen kan du raskt bygge opp et vokabular av hverdagsord. Pennen og boka kan også fungere til morsmålsopplæring.

I eventyret «Gåsa som la gullegg» kan du høre fortellingen bli lest på norsk sammen med arabisk, persisk, polsk, russisk, somali, sorani og urdu. PENpal har også lydfiler med eksempler på hvordan ordene brukes i en setning.

PENpal er en morsom måte å lære norsk på, og boksen passer både for voksne og barn.For PENpal gjelder egne erstatningssatser.