19
apr

Lanseringsseminar for Surveybanken

Onsdag 19. april 2023, at 10:00 – 13:00
Nasjonalbiblioteket
Strømmes
Påmelding til fysisk seminar via nettskjema

Arrangør : Sikt – Kunnskapssektorens tjenesteleverandør og OsloMet – Storbyuniversitetet

Sikt – Kunnskapssektorens tjenesteleverandør og OsloMet – Storbyuniversitetet inviterer alle som er opptatt av deling og gjenbruk av data til å delta på et lanseringsseminar for Surveybanken.

Surveybanken er en database med flere tusen spørreundersøkelser (surveys) og rundt 750.000 spørsmål som er stilt til befolkningen helt tilbake til 1950-tallet. Målet er at Surveybanken skal bidra til en enklere hverdag for forskere, studenter, næringslivet, byråkrater, journalister, skoleelever og undervisere.

Tjenesten er en videreutvikling av den infrastrukturen for forskningsdata som er bygget opp ved NSD – Norsk senter for forskningsdata, gjennom flere tiår. (NSD er i dag en del av Sikt). Arbeidet med videreutvikling av tjenesten er et samarbeidsprosjekt mellom Sikt og OsloMet.

Vi ønsker deg som er nysgjerrig på hva Surveybanken er, og hvordan du kan ta den i bruk, velkommen til lanseringsseminar!

Surveybanken er fortsatt under utvikling. En foreløpig versjon er tilgjengelig på Sikt sine nettsider (sikt.no).

Fysisk seminar som blir strømmet

Meld deg på og hold av datoen. Mer informasjon om programmet kommer.

Arrangementet vil også strømmes. Lenke vil legges ut på denne siden i forkant av arrangementet. Det er ikke behov for å melde seg på dersom man skal følge arrangementet digitalt.